Bilder

Hej, nu kommer några bilder från Ängsholmen;


Linda i bilen på väg till Waxholmen


Madde i Waxholm


Jag, Linda och Ebba


Linda och Hanna och Amines kryckor x]


Ebba som tar kort


Hugo


Jakob, Olle och Erik


Jag och Amine efter vi hade badat det var typ 12 grader i vattnet skit kallt!!


Här bodde vi , galeasen


När vi seglade så skulle alla få kakor men ingen bjöd oss så vi fick beaconchips istället ( Felix beacon frilla längst ner x] )


När vi paddlade runt ön


Erik som hoppar i vattnet


Finrt va?


Hugo som hoppar i vattnet


Madde


Några svanar


Grupp foto!!

Det var det hej då!♥


Packa till Ängsholmen

Hej, jag ska snart packa till Ängsholmen för vi ska ju åka dit med klassen (klassresa) men jag orkar inte packa + att jag inte vet vad jag ska ha med mig jag har inte listan. Men ja får väl packa det viktigaste.=) Men nu måste jag packa..
Ha det bra!♥
// Izza

Glömde säga

Jag gömde säga att i går fick jag o Josephine en kamera !! =)
Hehe det var bara det nu ska jag kolla på några andra bloggar!
// Izza

Ingen rubrik

Hejsan, idag så skulle vi egentligen ha gymnastik men Fredrik ( vår gymnastik lärare ) var inte där så då fick vi gå varvet två varv och sen in och jobba. =( Men men, jag orkar inte skriva nått mer just nu.
Hejdå!♥
//Izza


Ekebyad

Heej, idag hade vi ju ekebyad =) Jag kunde inte vara med på terrängen för jag har ju astma =( men jag blev istellet en klädhengare medans alla andra sprang x} Jag fich hålla i alla koftor hehe.. Men ja jag vet inte riktigt vaad jag ska skriva om men ja kanske skriver mer senare..
♥Ha det bra!♥
// Izza

<3

Hej, i skolan idag så redovisade jag min fågel. Jag hade rödhaken.. Jag glömde att säga en sak menmen ingen märkte.x] Efter skolan så packade jag lite kläder och sånt tills på fredag för då ska vi på klassresa till Ängsholmen.=) Jag packade redan idag för jag skulle till pappa och här har jag inte allt jag behöver.. Men ja så jag packade det idag. Men efter det så gick jag till dramat och vi gjorde först någon sak som hette typ stolen ( eller jag kallar den för det ) man ska låtsas att en stol är någonting typ en mössa eller något. Sen gjorde vi lite mer saker men jag orkar inte rabbla upp allting. Men i morgon så ska vi ha ekebyad men jag kan nog inte vara med på terreng och sånt så mycket för jag har ju astma och så har jag lite ont i foten. Men nu ska jag kolla på några bloggar och sen inte göra något mer typ.x}
Ha det bra kram Izza! <3<3


Har inte kunnat blogga

Hej, jag har inte kunnat blogga någonting för pappa skulle fixa datorn så det gick inte... Men jag har inte så mycket att skriva om eller datan är fixad så jag kan blogga igen..=) Men ja jag har ingenting att skriva om så hej då <3

Ingen lust att blogga idag..

Hej, jag har egentligen ingen lust att skriva nått om vad som hänt i dag för då blir det bara ett tråkigt inlägg så jag säger bara att jag inte haft så kul över huvud taget... Jag orkar inte blogga nu så jag KANSKE bloggar i kväll.
Ha det bra


Dans!:)

Halloj, idag var jag på dans klockan 16.30 till 17.45. Vi gjorde först flygvärdinnornas dans som uppvärmning och sen tävlade vi Linn vann.:) Sen gjorde vi lite akrobatik; kuller bytta, stå på huvudet, gå ner i brygga och upp m.m sen en circus dans. Den var fett konstig.x] När jag kom hem så övade jag på engelskan ( vi har förhör i morgon ) och gjorde lite matte. Sen anmälde jag mig till disco nästa termin och sen så åt jag mat. Jag ska anmäla mig till dans lägret också men pappa vägrar låta mig göra det nu men han får faktiskt göra det!! Men ja jag ska nog duscha snart..

Hej då<333

Ont i huvudet tre dagar i rad!!8O

Hejsan svejsan, idag så har jag inte gjort så mkt vart i skolan.. Men nu så kollar jag på Josephine som dansar på dansmattan hon är med Emma idag så det är jätte mkt skratt och skrik. x] Men ja, just nu så chattar jag med Janina ( dendarduvetjanina.blogg.se ) och sen lite senare så ska jag träna lite på veckans ord.
I skolan så skulle jag egentligen redovisa min fågel ( jag har rödhaken ) men den hade typ mamma lagt undan nånstans när jag skulle hämta den hos henne igår och den är inte här hos pappa.. så jag behövde inte redovisa den i dag men jag skulle leta efter den och när jag hittat den så skulle jag redovisa den. Men nu så har jag inget mer att skriva om typ.
Ha det bra!<3


Lite om idag

Hejhej, idag hade vi musik i början av dagen. Vi fick spela heaven's on fire eller vara inne på Q-beaks (stavas?). Jag valde att spela heaven's on fire jag körde bas. =) Josephine ( min syrra ) håller på och lär sig den nu fast på gitarr... det funkar också.=)
Men nu orkar jag inte skriva mer så jag ska nog bara chatta lite med Janina och Donika och sen göra nått annat.
Ha det bra!<3

Ont i huvudet! :(

Hejhej, jag hade jätte ont i huvudet efter skolan idag och kände mig spyfärdig. Det kan ju ha och göra med att Donika och jag slog huvudet i varandra. x] Eller att Ebba kände sig sjuk och fick gå hem och hon smittade mig så jag fick skippa dramat i dag.:(
Nu orkar jag inte skriva  mer. hej då


genrep och show!!!

Hej, i går hade vi genrep klockan halv 4 till typ nästan 8 eller nått. Det gick bra men det var jättevarmt på scenen.
Men jag kan inte skriva så mycket just nu för jag måste göra lite saker innan showen börjar klockan halv tre och fem. Kanske skriver mer sen.
Hejdå<33

Ute med Ebba

Hej jag har varit ute med Ebba för några timmar sen. Vi tog lite bilder och så så jag kommer lägga in de sen i slutet av inlägget.. Men i allafall så gick vi till fotbollsplanen och körde lite straffar och sen så körde vi klockan.. Mitt reckord är 6 st!x] Lite va? Ebbas reckord är typ 13 skit mycket gämfört med mig!
Men sen så gick vi till haga parken och tog lite kort. Det kom typ två killar på moppar och körde runt i sanden..
Men ja klockan halv sex gick Ebba hem för hon skulle ta spruta och då gick jag också hem och åt köttfärsås och spaggethi. (vet ej hur det stavas)
Bilderna går inte att ladda upp just nu så jag laddar upp de snart när datan inte håller på och är knäpp!!
Hej då<333

Ebba,disco och gothem city..

Hallu!! Idag hade vi klass disco. =) När det var lunch så var jag inte så hungrig så jag åt bara lite...
Men i.a.f så igår på genrepet så gick det bra. ( Förutom att jag tappade hatten hela tiden. x] ) Vi ska dansa Gothem city=)
Nu kommer några bilder från igår när jag va med Ebba;



Ebba som rotar i påsen x]

Lite mjölig va ??

såhär blev vår lilla choklad-sockerkaka eller vad man ska kalla den..
Nu kommer några bilder jag tog på genrepet när Linda dansade fast de blev inge bra;

Suddigt?

Ha det bra hejdå!<33

Baka =)

Hej, jag och Ebba gick till centrum efter skolan och köpte godis och läsk, för vi ska ha klass disco på fredaag! =) Vi träffade Madde.B, Hanna och vem det var. När vi kom hem så bakade vi choklad kaka men den smakade sockerkaka. x]
Men nu snart ska jag åka ner till vallentuna gymnasie och ha general rep. Kul!! Laddar upp några bilder i morgon.
ha det bra kram Izza <33

Drama

Hej, jag har varit på drama för typ en timme sen. Vi tog typ kort på när vi var skulpturer eller nått;) Men ja jag har inte så mkt att berätta då men jag kanske skriver nått lite senare ... eller inte. Men jag ska äta snart så det blev ett kort inlägg..
ha det bra <3<3 kram Izza

Om igår=)

Hej igen, jag glömde berätta om igår när vi skulle gå och kolla på majbrasan så såg vi när de tände den och så sen så gick vi och kollade på lite när de där sjöng. Men efter ett tag så fick jag jätte ont i huvudet! :( Så då gick vi hem då var klockan typ halv nio eller något. Så det blev en jätte kort stund där...:(:( Men men sånt händer...
Hej då <33

Promenad

Hej, i dag så gick mamma, Josephine och jag ner till centrum och köpte glass. =) Sen så gick vi till kyrkan och kollade lite på gravarna och på minnnes stunden eller vad det hette det var i.a.f jätte fint där tkr jag. Jag kan lägga upp några bilder på det: Men efter att vi hade varit där så gick vi hem och då kom León och sa att vi skulle äta hos de.
Men ja då åt vi hos León, Elise, Maria och Wille. Men medan vi väntade på att maten skulle bli klar så var jag ute med León och gungade på en katt-sak.. Sen åt vi och sen så var jag med hoonom på hans rum och bakade lera kakor.x] Nu har jag nog inget mer att skriva så nu kommer bilderna:



Ha det bra<33
kram Izza

RSS 2.0